Gottfridsberg, Linköping

Bjälbogatan 6D

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad tvåa näst högst upp med söderbalkong!

Nu har ni chans att kamma hem storvinsten genom att förverkliga drömmen om en underbar lägenhet som inte lämnar något åt slumpen!

Med ett lugnt och ytterst trivsamt läge strax intill Lektorshagen erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av en hemtrevlig atmosfär som gör sig påmind i varje vrå.

Vi befinner oss i omåttligt populära Gottfridsberg, stadsdelen som stoltserar med sitt utmärkta läge mitt emellan universitetet och stan. Härifrån når du båda anhalterna på endast 5 minuter med cykel, samtidigt som du har allt du behöver i form av service och kommunikationer bokstavligen runt knuten. För dig som värdesätter närhet till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då du bor strax intill flertalet vackra parker samtidigt som Vallaskogen och Rydsskogen ligger på kort promenadavstånd.

Här träder ni in i en generöst tilltagen hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det smakfulla, fullutrustade köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns matplats för 4 personer intill fönstret där ljuset flödar in under dagen. Vidare in i lägenheten når ni det spatiösa och lättmöblerade vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbler. Härifrån träder ni ut på den trevliga balkongen som ligger i ett soligt söderläge. Vidare erbjuder lägenheten ett luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och smart förvaring bakom skjutdörrar. Det helkaklade badrummet totalrenoverades 2020 och är bland annat utrustat med tvättmaskin, golvvärme och handdukstork.

HSB Brf Ollonborren är en av Linköpings mest eftertraktade. Föreningen har en mycket god ekonomi med en belåningsgrad på endast 258 kr/kvm, vilket avspeglas i den förmånliga månadsavgiften. För 2 820 kr per månad ingår allt - värme, vatten, tv/bredband och el!

I föreningen finns flertalet faciliteter såsom tvättstugor, cykelförråd, återvinningsrum, gym, bastu, övernattningslägenhet och grillplats.

Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna