Gottfridsberg, Linköping

Ryddalsgatan 6C

Såld
  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt

Representativ fyra i attraktiva Gottfridsberg

Nu har vi det stora nöjet att presentera en unik möjlighet att förvärva en fin fyrarummare belägen på tredje våningen på Ryddalsgatan 6C i omtyckta Gottfridsberg.

Låt oss få presentera ett representativt boende på 97 kvadrat med attribut såsom två balkonger, eldstad och ett helkaklat badrum från 2016 med tvättmaskin. Bostaden präglas av generösa ljusinsläpp, genomgående tilltalande färg- och materialval och rymliga rum med gott om svängrum. Här finns tre sovrum, smarta förvaringslösningar, ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett smakfullt kök med matplats.

Balkongen från vardagsrummet utgör ett renodlat glädjeämne då den nyligen byggt ut och glasats in av föreningen. Den inglasade balkongen utgör därmed ett "extra rum" tack vare dess generösa storlek och kan nyttjas större delen av året. Dessutom vetter den mot väster och är helt befriad från insyn tack vare läget ut mot den grönskande gården.

Här bor Ni i en suverän bostadsrättsförening med väl underhållna fastigheter och låg belåning vilket är den främsta orsaken till att månadsavgifterna är låga. Här har Ni en månadsavgift på endast 4 408 kr vilket föranleder en mycket förmånlig boendekostnad. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, rymliga förråd (ett vindsförråd och källarförråd hör till lägenheten), övernattningsrum som bokas kostnadsfritt, hobbyrum, bastu, motionsrum och cykelförråd. Smart sophantering med aktiva sopnedkast i trappuppgångarna och container för brännbart, grövre avfall.

Lägesförutsättningarna på Ryddalsgatan är optimala med kort cykelavstånd till såväl city som universitetet, samt exceptionellt bra kommunikationer med täta bussavgångar och goda cykelförbindelser med övriga staden. På krypavstånd återfinns matbutik, bensinmack, flertalet restauranger och frisör. Området är mycket lummigt med flera trevliga grönområden på nära håll och en direkt närhet till Gamla Linköping och Vallaskogen.

Mer om mäklarna