Gottfridsberg, Linköping

Hanekindsgatan 3

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt, bekvämt och harmoniskt i Gottfridsberg

Nu kan vi med stolthet presentera en fantastiskt fin tvårumslägenhet i nyskick i attraktiva Gottfridsberg. I byggnad uppförd 2018 återfinns den här moderna och trivsamma bostaden som kan bli ert nya hem. Vi befinner oss på fjärde våningen i hus med hiss.

Här omfamnas ni av en smart planlösning med ett rymligt, funktionellt kök med god maskinell utrustning. Det sociala vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och präglas av härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här kan ni njuta ynnesten av en stor, inglasad balkong på ca 17 kvadratmeter med fint, insynsskyddat läge och utgång från såväl vardagsrum som sovrum. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och bra förvaring i en intilliggande walk-in-closet. Duschrummet är helkaklat och fräscht och utrustat med tvättmaskin, arbetsbänk och förvaringsskåp. Från fönstren har man en insynsskyddad vy ut över det fina, grönskande parkområdet.

Sammantaget ett mycket tilltalande boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Lägesmässigt finns flertalet fördelar med närhet till innerstan och grönområden med Rydsskogen och Vallaskogen tätt inpå. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Promenadavstånd till Universitetet. Stabil och bra HSB-förening med garage i källaren samt festlokal med övernattningsmöjligheter. Förråd finns på vinden!

Välkommen på visningarna av denna pärla!

Mer om mäklarna