Folkets Park, Linköping

Hanekindsgatan 1

Såld
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Markplans 3a i omtyckta Folkets Park!

Ett ypperligt tillfälle för er som vill bo i ett modernt boende i ett av Linköpings populära område Folkets Park. Här finner ni en genomgående ljus och social lägenhet med en fantastisk inglasad uteplats med utsikt över områdets parkliknande innergård. Här bor man med närhet till skog och natur men med kort promenadavstånd in till city.

Lägenhetens väldisponerade 86 kvadratmeter fördelas på vitt Marbodalkök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, två sovrum, varav ett med skjutdörrsgarderob, en stor klädkammare, ett badrum med badkar och tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Stor och härlig inglasat uterum med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har genomgående ekparkett och målade väggar.

HSB Tombolan är en mycket attraktiv förening med god ekonomi och en engagerad styrelse. Helhetskonceptet att bo i just denna föreningen är väldigt bekvämt och fördelaktigt. Samtliga tre punkthus har ett stort garage undertill som binder samman byggnaderna. Ett flertal garageplatser är utrustade med laddboxar för dig med elbil och i garaget finns även möjlighet att ställa cyklar. Access till garaget direkt via hissen i trapphuset. Till lägenheten hör ett vindsförråd som du smidigt tar dig till via garaget och hissen upp i hus nr 3. Det finns en övernattningslägenhet som man kan boka för gäster mot avgift där det även ingår en gästparkering i bokningen. Övernattningslägenheten ligger i hus 5.

Förmånlig månadsavgift på 4 567 kr som inkluderar värme, kallvatten, kabel-tv och bredband. Garageplats går att hyra för 1040 kr/mån och det finns även gott om besöksparkeringar i närområdet.

Folkets Park är ett relativt nytt bostadsområde med cirka 330 bostäder i olika upplåtelseformer. Brf Tombolan är den fjärde föreningen av totalt fem, här bor du en ekonomiskt trygg förening med bra förutsättningar. Lugnt och trevligt område med närhet till Vallaskogen, motionscentrum i Ryd, Gamla Linköping, affär och buss. Cykel och gångavstånd till både centrum och Universitet.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna