Folkets Park/Valla, Linköping

Gullbergsgatan 10

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanstrea i Folkets Park med både uteplats och balkong

Otroligt ljus och välplanerad trea i populära Valla! Här bor ni med moderna fräscha ytskikt och med skogen runt knuten.

Välkommen till Gullbergsgatan 10 och denna moderna och smart planerade markplanstrean belägen i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en lägenhet på 73 kvadratmeter med egen uteplats och gräsplätt mot den vackra, grönskande parken. Lägenheten färdigställdes 2016 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum, rymliga sovrum varav ett utrustat med klädkammare, helkaklat duschrum med tvättavdelning och smarta förvaringslösningar. Uteplats på trädäck, med härlig morgonsol, samt balkong med kvällssol.

Brf Rotundan består av 42 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. På taket har föreningen installerat solceller. I källaren finns garage, lägenhetsförråd och cykelförråd.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö.

Du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna