Folkets Park/Valla, Linköping

Hanekindsgatan 1

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

UNDERBAR TVÅA MED 15 KVM BALKONG VÄND MOT INNERGÅRDEN

Varmt välkomna till denna fina tvåa. Här bor du helt perfekt med närhet till såväl Universitetet som till City. Lägenheten ligger bekvämt på våning två med fönster och stor balkong om 15 kvadrat mot den gemytliga innergården, i härligt västerläge.

Lägenheten är social med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och har ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Genomgående ekparkett, vita släta väggar, ett sovrum med en stor skjutgarderob, med extra stort utrymme bakom en av dörrarna, erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket går i vitt med riktigt gott om skåp. Matplatsen är rymlig, här kan du med enkelhet duka fram till stora middagsbjudningar. Sällskapsrummet är även det generöst och trivsamt och till sist ett duschrum i klassiska färgval, med både tvättmaskin och torktumlare.

Balkongen, som är otroligt generös når du ut till från både sovrummet som sällskapsrummet. Balkongen vetter mot gården i härligt västerläge.

Folkets Park är ett relativt nytt bostadsområde med cirka 330 bostäder i olika upplåtelseformer. Brf Tombolan är den fjärde föreningen av totalt fem.
Lugnt och trevligt område med närhet till Vallaskogen, motionscentrum i Ryd, Gamla Linköping, affär och buss. Cykel och gångavstånd till både centrum och Universitet.

I trapphusen finns en rymlig hiss som går ner till garageplanet. Postboxar finns för varje lägenhet på respektive entréplan. Tidningsklämmor finns monterade på väggen utanför respektive lägenhetsdörr. Lägenhetsdörrarna är så kallade säkerhetsdörrar.
I huset, nr 5, finns garagenedfart, cykelrum, och miljörum. Cykelrum finns även i källaren i nr 1. Barnvagnsrum finns på entréplan. För hushållsavfall finns det nedgrävd behållare utanför huset.

Mer om mäklarna