Ekholmen, Linköping

Järdalavägen 102

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med genuin hemkänsla på femte våningen

Med ett högt och fritt läge i omtyckta Ekholmen kan vi nu erbjuda den här fint renoverade trean i solid förening med dubbla uteplatser!

Nu behöver ni inte leta längre! Vi kan nu stolt presentera en mycket fint renoverad trea i lugna och populära Ekholmen. Här bor man bekvämt på våning fem av sex i hus med hiss. Bostaden bjuder på en rad olika kvalitéer såsom en smart planlösning, dubbla uteplatser samt ett genomgående gott skick på såväl ytskikt som kök och badrum. Läget i huset är optimalt med ett högt, fritt läge utan insyn med vacker utsikt över intilliggande grönområde. Lägenheten har fönster i två väderstreck. Den stora, inglasade balkongen på baksidan erbjuder eftermiddags- och kvällssol medan morgonsolen träffar uteplatsen längs med loftgången.

Lägenhetens 79 kvadratmeter inrymmer ett väl tilltaget kök med rymlig matplats, två rejäla sovrum, luftigt vardagsrum med utgång till balkong samt ett fräscht duschrum med tvättmaskin. Bra förvaring med separat klädkammare och flertalet garderober placerade i sovrummen.

Mycket välskött Riksbyggenförening med god ekonomi, väl underhållna fastigheter och bra faciliteter. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och el. Föreningens medlemmar har tillgång till bl.a. gym, samlingslokal, tvättstuga och boulebana. Till lägenheten hör också ett förråd i entréplan. På kort gångavstånd finner man Ekholmen centrum med dess serviceutbud. I närheten finns även ett externt handelscentra och återvinningsstation. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Dessutom närhet till flertalet grönområden för promenader och rekreation.

Här behöver ni inte renovera utan kan flytta in och börja trivas från första stund. Ett tillfälle att ta vara på. Varmt välkomna på visning av denna pärla!

Mer om mäklarna