Ekängen, Linköping

Soldanevägen 38C

REDO™
  • 5 rum
  • 119,3 kvm
  • Parhus
Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavgift: 7 045 kr/mån

I attraktiva Ekängen, saluför vi nu detta fina och och påkostade parhus. Här flyttar ni i in i ett hem där ni genast kan börja bo och trivas, utan att behöva renovera. Huset ligger med ett trevlig hörnläge och "lagom" stor trädgård, här finns uteplats med bra läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende.

Huset är fördelat på två plan med fyra bra sovrum för familjens alla medlemmar, två duschrum varav båda utrustat med golvvärme, gott om förvaringsmöjligheter, franska balkonger, smakfullt och lyxigt kök med matplats för hela familjen samt generöst vardagsrum med utsikt mot trädgården. Det finns även en fullutrustad tvättstuga.

Huset har stora fönsterpartier vilket ger härliga ljusflöden och skapar en hög trivselkänsla.

På baksidan finns en uteplats med trätrall, här kommer många timmar tillbringas, när ni njuter av härliga kvällar med både familj och vänner. Ni har sol från lunch till kväll. Behändig och lättskött trädgård med gräsmatta som omger huset på långsidan och baksidan av bostaden. På baksidan finns även ett uteförråd.

Populära Ekängen ett perfekt område för alla. Med gångavstånd fån bostaden finns badsjön Roxen, lummiga grönområden, fina promenadstråk, matbutik och förskola. Här finns flera förskolor samt skolor i form av Bärstadsskolan årskurs F-1 och Ekängsskolan årskurs 2-6.
Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter, det finns även fina cykelvägar in till City.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ekängen, Linköping

Soldanevägen 38C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.