Centralt, Linköping

Linnégatan 7

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Jättefin tvåa centralt på Linnégatan 7, med magnifik utsikt från balkongen!

Här välkomnas du in i en mycket ljus och trevlig tvåa med väldisponerade ytor och härligt ljusinsläpp!
Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk och funktionell hall med gott om plats för kläder och skor i separata garderober. Vidare finns ett härligt kök, vardagsrum, duschrum samt ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter.
Här finner vi även det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet med stora fönster med härligt ljusinsläpp och rummet erbjuder även härliga umgängesytor med plats för soffgrupp och plats för större matbord och stolar.
Från vardagsrummet når du även den härliga balkongen med sydvästligt läge där du kan avnjuta eftermiddagssolen.

Det fräscha köket renoverades 2022 och har gott om arbetsyta och förvaring samt gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten har genomgående fint målade väggar och ett snyggt ljust laminatgolv.
I det helkaklade duschrummet från 2020 finns kommod, dusch, toalett samt tvättmaskin.

Brf Linnégatan 7 är en stabil bostadsrättsförening med låga avgifter och en sund ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv. Det finns ett nytt gym i källaren, gemensam tvättstuga samt lägenhetsförråd och cykelförråd.

Detta hem erbjuder ett utmärkt cityläge med närhet till stadens gedigna utbud vad gäller restauranger, caféer och shopping.
Bostaden ligger endast ett stenkast från vackra promenadstråk runt  Stångån och endast några minuter från lägenheten ligger mysiga Åbacka café, Stångs Magasin, och Resecentrum.
Här bor ni bekvämt och nära till allt man kan önska sig.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna