Centralt, Linköping

Nygatan 10

REDO™
  • 2 rum
  • 58,8 kvm
  • Bostadsrätt

Vackert och lyxigt renoverad 2:a med attraktivt läge

Välkommen till ditt drömliv på Nygatan 10 i hjärtat av Linköping! Denna tvårummare, bjuder på en exklusiv atmosfär med genomgående vackra golv och ljusa väggar, som tillsammans skapar en harmonisk känsla. Det renoverade köket är en hyllning till skandinavisk design när den är som bäst, vacker skåpsinredning och carraramarmor som ackompanjeras med en maskinpark från SMEG.

Det rymliga vardagsrummet strålar i enhetlig skandinavisk färgsättning och öppnar upp mot en härlig balkong, där du kan njuta av frisk luft och utsikt över innergården. Badrummet är lika elegant som praktiskt, med vacker inredning och dubbeldusch är badrummet en klass för sig. Sovrummet når vi in till via dubbeldörrar och vetter tyst och lugnt mot innergården. Från sovrummet når vi inte till den ypperliga förvaringen i form av en klädkammaren. Även i den inbjudande hallen finns platsbyggda garderober med plats för avhängningsmöjligheter.

Bostaden är belägen högt upp i huset med en stor tillhörande balkong med vy över den trivsamma innergården.

Utanför erbjuds du en njutbar livsstil med pulsen av Linköping inpå knuten, där du kan promenera till lokala caféer och grönområden eller ta en avkopplande stund vid Stångån.
Du har promenadavstånd till resecentrum och endast ett stenkast från bostaden finns flera välsorterade matbutiker, flertalet restauranger, caféer, gym och shopping.
Detta är inte bara en bostad, det är en möjlighet att uppleva det bästa av vår vackra stad. Välkommen hem!

Här bor du i en stabil föreningen med flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, styrelserum, barnvagnsförråd, cykelförråd, samt källar/vindsförråd. Lummig och härlig innergård med gemensam uteplats med möbler, grill och lekytor.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Nygatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.