Centralt, Linköping

S:t Larsgatan 31D

Såld
  • 3 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Townhouse med första parkett till citypulsen

Det är med ett stort nöje som vi stolt presenterar ett magnifikt cityboende intill Trädgårdstorget. Här erbjuds en unik bostad i form av ett townhouse i en gammal stallbyggnad från 1896 som moderniserats och totalrenoverats till absolut toppskick.

När du kliver in genom den vackra dubbeldörren i bostaden möts du direkt av den storslagna, karaktärsfulla känslan där bevarade originaldetaljer framträder i samklang med moderna, påkostade materialval. Den generösa takhöjden bidrar med "wow-känsla" direkt vid första ögonkastet. Det finns ingenting som lämnats åt slumpen då allt är paketerat i ett smakfullt utförande, dessutom med tyst och lugnt läge och noll insyn.

Entréplanet utgörs av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och dubbla utgångar till den härliga utemiljön. Vidare finns på entréplanet ett stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och smarta förvaringsutrymmen i "passagen" mellan trappan och badrummet. En trappa upp möts du av ett allrum med fantastisk takhöjd och ljusinsläpp genom takfönster. Här finns synliga takbjälkar som skapar karaktär. Vidare finns två rymliga sovrum (varav det ena med en separat walk-in-closet) och ett stilfullt badrum med dusch och toalett. Genomgående för hela bostaden är ljusa, tilltalande ytskikt och genomgående enstavsparkett på golven.

Bostaden är belägen på en privat, avskärmad innergård med ett av de bästa, centrala lägena Linköping har att erbjuda. På några promenadsteg är du "mitt i smeten" bland alla butiker, restauranger och uteserveringar. Framför huset har du en stor, härlig uteplats där du kan möblera upp med loungemöbler, matgrupp, grill och utekök. Det fina med just denna bostad är att du befinner dig längst in i längan. Det blir mest privat och du får även det bästa solläget på hela innergården.

Till bostaden hör ett källarförråd som ligger precis under lägenheten. Här finns även en egen vinkällare som sätter lite extra guldkant. Det finns möjlighet att hyra parkering på innergården för 800 kr/månad och föreningen tillhandahåller medlemmarna gemensam tvättstuga och cykelförråd.

Missa inte chansen att säkra upp din framtida drömboende mitt i stan med nära till allt och ett bekymmersfritt hem där du kan låta verktygslådan stå i förrådet många år framöver!

Mer om mäklarna