Centralt/Vasastaden, Linköping

Linggatan 5B

Såld
  • 2 rum
  • 42,9 kvm
  • Bostadsrätt

YTEFFEKTIV MED GAVELLÄGE & BALKONG / VASASTAN

På populär adress mitt i Vasastaden ligger denna härliga gaveltvåa belägen högst upp i huset med balkong vänd mot gården. Bostaden bjuder på smakfulla och väldisponerade kvadrat med ett härligt ljusinsläpp från två håll. Bostaden har separat sovrum, stilsäkert kök i den vita linjen, kaklat duschrum i klassiska färgval samt rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, matbord och skrivbord om så önskas. Från vardagsrummet nås även den soliga balkongen som vetter i perfekt sydvästläge, här har du sol från ca kl 11 tills solen går ner. Bostaden är fint renoverad, genomtänkt i minsta detalj -stilsäker och snygg!

Här bor du i en otroligt stabil Riksbyggen förening till en låg belåning, där värme, vatten, bredband, tv, bostadsrättstillägg samt två bra förråd i källaren, ingår i avgiften. Praktisk tvättstuga finns smidigt intill i närliggande fastighet. Cykelförråd finns att nyttja via källaren. Föreningen har trevliga gårdar med grönytor och sittbänker. Precis utanför dörren har föreningen flera parkeringsplatser att hyra till en låg avgift.

I populära och attraktiva Vasastaden bor du nära citypulsen och med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns välsorterade matbutiker och flera bra restauranger samt gym. Resecentrum ligger med 10 minuters promenadavstånd. Är du student tar du dig smidigt till universitetet på endast 15 minuter. Du har även närhet till det vackra promenadstråket runt Stångån och till Tornbys handelsområde tar de bara 10 min med cykel.

- Välkomna på visning!

Mer om mäklarna