Centralt/Vasastaden, Linköping

Stureplan 3

  • 4 rum
  • 135 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 695 000 kr
Månadsavgift: 4 362 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig etagévåning i Vasastaden!

Med attraktiv läge på Stureplan 3, finns nu en unik möjlighet att köpa i Fastighetsaktiebolaget Vasastaden. Upptäck denna härliga etagévåning om fyra rum och kök, belägen högt upp i huset med andra ord, på våning tre och fyra.

Här möts vi av generös takhöjd, vackra golv, tidstypiska snickerier, spegeldörrar, spröjsade fönster och djupa fönsternischer. En tydlig karaktär som genomsyrar hela bostaden.
På entréplan välkomnas vi av en inbjudande hall, rymlig klädkammare, två generösa rum i fil, kök och badrum. Från köket når vi ut till en av våningens två balkonger. En trappa upp där våningens sovrum ligger placerade, finns även ytterligare ett badrum och från ett av sovrummen finns utgång till våningens andra balkong.
Båda badrummen är helkaklade och har klassiska färgval.

Det idealiska läget erbjuder närhet till autentiska restauranger, uteliv på torget och avkopplande promenader i innerstadens grönskade parker.
Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, skolor, teater, biograf med mera. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med dess rikliga utbud av restauranger och shopping. Linköpings Resecentrum når ni med cirka 7 minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg.

Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl dig till ansvarig mäklare eller i via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/Vasastaden, Linköping

Stureplan 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.