Centralt/Vasastaden, Linköping

Sparregatan 7

REDO™
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Bud 3 095 000 kr
Månadsavgift: 5 419 kr/mån

HÖG KLASS MED TOPPENLÄGE - VASASTADEN

Nu ges möjligheten att förvärva denna varsamt renoverade och rymliga trea med ett toppenläge, mitt i attraktiva Vasastan. Här stoltserar en bostad där varje kvadratmeter bjuder på smakfulla färg- och materialval. Kök från kvalitativa HTH med gott om förvaring och arbetsyta samt en intilliggande matplats invid fönstret mot den lugna innergården lagom för 4-6 gäster.

Sällskapsrummet lockar med massor av volym med plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang, från detta rum finns utgång till den fina balkongen i bästa västerläge. Bostaden har genomgående fina parkettgolv i vardagsrum, hall och sovrum. Två rymliga sovrum med en nybyggd walk-in-closet mitt emellan som optimal förvaringslösning. Stilrent och klassiskt badrum med dusch och egen tvättmaskin.

Vid entrén finns en uteplats på din sida loftgången. Loftgången delas av två hushåll men ingen passerar ditt fönster. Härifrån får du utsikt mot den grönskande och välskötta innergården.

Trevlig förening med stabil ekonomi, här ingår bredband avgiften. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga samt bastu som medlemmarna kan använda. I månadsavgiften på 5 419 kr ingår allt, värme, vatten, tv, bredband, sophantering och el.

Bostaden ligger placerad med ett bra och centralt läge i mysiga Vasastaden, en populär och eftertraktad stadsdel med fina parker och grönområden. Precis intill har ni resecentrum och här bor ni strax intill citypulsen. Du har restauranger inpå knuten och närhet till uteställen och shopping. Stångån och dess fina promenadstråk ligger även endast några minuter bort.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/Vasastaden, Linköping

Sparregatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.