Berga, Linköping

Ridderstads gata 72

Såld
  • 4 rum
  • 118 kvm
  • Bostadsrätt

ATTRAKTIVT GAVELRADHUS NÄRA GRÖNOMRÅDE

Varmt välkomna till detta supertrevliga familjeradhus i naturskönt område, fördelat på 118 kvm i två plan.

Bostaden erbjuder på en luftig och smart planlösning med öppna och sociala ytor.

Vi välkomnas av en funktionell och praktisk hall med bra förvaring. Vidare finns ett socialt och praktiskt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust med stora fönsterpartier ut mot uterummet och trädgården. Härlig mysfaktor är den svarta braskamin. I denna del finns gott om plats för soffa och matgrupp.
På entréplan finns även en tvättstuga, ett våtutrymme med dusch samt en klädkammare. Entré plan har vattenburen golvvärme, vilket är både behagligt och estetiskt snyggt.

En trappa upp finns bostadens tre sovrum samt ett badrum. Det större sovrummet är stort och inbjudande med vacker utsikt, plats för garderob och plats för dubbelsäng, här finns ingång till en egen walk in closet. De andra två sovrum passar utmärkt för såväl barnrum/kontor som för gäster.
Sist men inte minst uterummet, ett relativt nybyggt uterum som förlänger årstiderna. Glaspartierna går att skjuta åt sidorna för att öppna upp mot trädgården. På baksidan har du eftermiddags och kvällssol.
På framsidan finns en plattsatt uteplats som bjuder på sol hela morgonen och förmiddagen. Tillhörande bostaden hör ett garage i länga samt en parkeringsplats precis framför huset där det finns laddstolpe. Det finns även ett bra förrådet intill huset.

Berga Kulle är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola.

Bostaden ligger nära Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. I centrum finns livsmedelsaffär, pizzeria och sushi.

Endast en kort promenad finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt mingolf. På endast 10 min cyklar du till Universitets sjukhuset, och på ca 7 min till Saab.

Mer om mäklarna