Berga, Linköping

Ridderstads Gata 32

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Nu tillsaluför vi Brf Ridderstad.
Denna otroligt fina bostad erbjuder en fin planlösning med en valmöjlighet att göra den som en tvåa eller trea, gör det som passar dig bäst. Stora fina fönster och ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds gott om förvaring och god arbetsyta.
Hela lägenheten har snyggt, parkett som matchas smakfullt med målade väggar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning bidrar till fantastik rymd. Från detta rum finns utgången till den fina inglasade balkongen i norrläge.
Badrummet är stort och har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns en duschhörna och möjlighet till badkar finns. Tvättdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå samt ett väggfast skåp. I hallen finns gott om förvaring bakom skjutgarderoben.

Ett fantastiskt boende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av ett modernt boende.
Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande eklandskapet. Endast ett stenkast bort finns Berga Centrum med dess stora utbud, bland annat finns ICA, vårdcentral, folktandvård, pizzeria, bibliotek mm.

Mer om mäklarna