Kongahälla, Kungälv

Fräkne gränd 3

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Spektakulär trerummare med utsikt!

Här ges ni tillfälle att bli de allra första att flytta in i denna stilsäkra och välplanerade trerummare. Stor balkong om 8 m² i väst med sol från dag till sen kväll. Ta hissen till våning nio och kliv in via säkerhetsdörren. Ytterkläderna hänger ni av smidigt just innanför dörren och ytterligare förvaring finns i klädkammare. På golvet ligger ett klinker som sedan övergår i en mattlackad ek-parkett. Kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Köket är från välrenommerade Vedum och går i trendigt grått med b.la. diskmaskin. Naturlig plats för matbord, soffa och TV. Takhöjd om 2,5 m och det stora fönsterpartiet som löper från golv till tak bidrar till den ljusa och luftiga känslan. Från rummet når ni balkongen med gott om plats för både loungesoffa och matgrupp. Lugnt och fritt läge då den vetter mot den framtida parken med tillhörande damm. Det stora sovrummet ligger insynsfritt och rymmer med enkelhet dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet fungerar utmärkt som gästrum eller kontor. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I bostaden finns även en gäst-wc.

Fiber från Tele 2. Garagedäck i källaren med el-platser och utöver det finns flertalet p-hus i närheten. I föreningen hittar ni även en övernattningslägenhet, samlingslokal, barnvagns-/rullstolsförråd och ett hobbyrum. Miljömedveten förening med fjärrvärme, FTX och solcellspaneler.

I Brf Kaprifolen bor ni tryggt i stor och stabil Riksbyggen-förening. Goda hyresintäkter från två lokaler. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Mer om mäklarna