Kungälv

Klostergatan 1

Såld
  • 5 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Unik möjlighet i centrala Kungälv!

Nu har du den unika möjligheten att bli ägare till en av de eftertraktade femmorna i gula Komarken. Njut av en välskött bostad, renoverade badrum, balkong i västerläge samt trygg och stabil förening.

I hallen möts du av rymliga ytor samt tilltagna garderober för avhängning. Med gavelläge får du fönster och härligt ljusinsläpp i tre väderstreck. Bostaden har idag tre sovrum men går att göra till fyra med enkla medel, genom att sätta in en dörr till matrummet. Modernt kök i tidlösa ljusa kulörer och fullutrustad med högkvalitativa vitvaror. Vardagsrummet är rymligt, lättmöblerat och får gott ljus från stora fönster i väster. Njut dessutom av insynsskyddad balkong med sol till sen kväll och utsikt mot grönområde. Badrummet är helrenoverat i samband med stambytet och rymmer förvaring såväl som tvättpelare med tvättmaskin samt torktumlare. Helkaklad gäst-wc finns därtill. Med dörr som separerar hall, wc och sovrum från övriga bostaden kan detta rum enkelt hyras ut eller som ett perfekt tonårsrum.

I föreningen finner du tvättstuga, cykelrum, förråd samt samlingslokal som går att hyra. Föreningen planerar att bygga ut balkongerna, vilket kan utföras 2025.
I området finner du svårslaget serviceutbud med matbutik, Kongahälla Center samt Resecentrum. Härifrån går buss som tar dig till Göteborg på bara 22 min, perfekt för pendlaren. Det finns även förskola samt grundskola i området samt flertalet lekplatser. Här har du ett rymligt boende för hela familjen i mycket centralt läge. Välkommen hem!

Mer om mäklarna