Klippan, Klippan

Klostervägen 4F

  • 2 rum
  • 51,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 650 000 kr
Månadsavgift: 4 314 kr/mån

Totalrenoverad tvårummare med stor inglasad balkong i Klippan!

Välkommen till Klostervägen 4F och möjligheten att direkt flytta in i en modern och välplanerad tvårummare i en stabil och välskött förening! Denna lägenhet, helt nyrenoverad år 2024, hälsar dig varmt välkommen när du kliver in genom ytterdörren. Här möts du av ett hem där varje rum badas i naturligt ljus och varje detalj är noga utformad.

Det moderna köket, elegant utformat med microcement tillför inte bara praktiska lösningar utan skapar även en stilfull touch. I köket finns det även plats för ett mindre matbord för upp till fyra personer. Sovrummet är rymligt med garderober till förvaring av kläder samt gott om plats för en dubbelsäng. Badrummet utstrålar elegans med microcement i en varm beige färg och de svarta detaljerna tillför en modern prägel.

Slutligen kommer vi till hjärtat av lägenheten, vardagsrummet. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus över de vita väggarna medan de charmiga glasdörrarna ger rummet karaktär. Härifrån har du även direkt tillgång till den stora inglasade balkongen som fungerar som en naturlig förlängning av vardagsrummet, en idealisk plats för avkoppling och sociala stunder.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Klippan, Klippan

Klostervägen 4F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.