Klara, Karlstad

Bryggaregatan 13

REDO™
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

50 + boende på Malmgården, Klara!

Välkommen till denna ljusa och mycket lugnt belägna tvårummare i det omtyckta och stadsnära området Klara!

Här bor du i den eftertraktade och trygga Brf Rättvisan i en lägenhet om 47 kvm. Utsikt över den mysiga innergården. Kök med plats för matgrupp, ett luftigt vardagsrum, handikappsanpassat badrum samt sovrum. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov med äldre ytskikt.

Brf Rättvisan är en välskött förening med god ekonomi och erbjuder boende för de som är 50 år eller äldre, och önskar lugn och ro i sin boendemiljö. Stor hiss finns från markplan utan trappsteg från entrén. Som boende i föreningen erbjuds trevliga utrymmen såsom gemensamhetslokal, gästlägenhet och solig innergård.
Parkeringsplats på gården finns att erhålla om boende har bil och kostar 324:-/månad. Tillgång till förråd samt tvättstuga.

I omtyckta Klara har du närhet till grönområden, närbutik, café och vackra promenadstråk längs Klarälvens vatten. Med några minuters promenad når du city och Stora Torget.

Visningstid kommer finnas tillgängligt inom kort, anmäl ditt intresse eller kontakta ansvarig mäklare Kevin Stolpe för att inte missa något!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Klara, Karlstad

Bryggaregatan 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.