Klara, Karlstad

Norra Klaragatan 9

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvårummare med öppen spis i mysiga Klara

Nu ges möjligheten att förvärva en trivsam och välplanerad tvårummare på attraktiva och mysiga Klara!
Bostaden är i genomgående fint skick och dess 59 kvm disponeras genom hall, ett rymligt sovrum, kök med goda förvaringsmöjligheter, badrum med tvättmaskin samt ett väl tilltaget vardagsrum. Här finner ni även en öppen spis som bidrar till lägenhetens charm och höjer mysfaktorn. Med andra ord en lägenhet att trivas i!

Här bor ni i en stabil förening med ett extra plus för den låga månadsavgiften! Brf Domaren 5-6 erbjuder bland annat ett övernattningsrum som kan hyras för 100 kr/dygn, bastu och dusch, hela två cykelrum, arbetsrum och en stor tvättstuga. Till lägenheten hör även två förråd.

Stadsdelen Klara ligger ett stenkast från torget, på andra sidan av Klarälven som ringlar igenom centrum. Härifrån har du 5 min promenad till Karlstads stadskärna med butiker och restauranger men även till mysiga Museiparken och Sandgrundsudden. Ett utmärkt område om man vill bo centralt men ändå i en lugn atmosfär. Området Klara erbjuder grönska med vackra parker och pampig arkitektur. Allt utanför din egna port!

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna