Inre hamn, Karlstad

Hadar Grudes gata 13

Såld
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Stilfullt renoverat trerummare i Inre Hamn!

Vi har nu äran att erbjuda en trivsamt, och stilrent renoverad trerummare med hörnläge i ett av Karlstads absolut populäraste områden, Inre Hamn!

I bostadens entré möts du av en ljus hall med klinkersgolv som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av närliggande klädkammare. De två sovrummen är i god storlek och erbjuder ett rikligt ljusinsläpp. Rymligt helkaklat badrum med duschkabin tvättmaskin. Köket erbjuder en modern och öppen planlösning i anslutning med lägenhetens vardagsrum. Via vardagsrummet når du balkongen som erbjuder plats för utomhusmöblemang samt solens strålar från syd!

Brf Barkassen 15 är en förening som erbjuder trygghet och stabilitet samt välskötta fastigheter. Inre hamn är en av Karlstads allra mysigaste och mest expansiva stadsdelar. Här finns underbara promenadstråk längs vattnet, restauranger och trevliga fik. Alldeles i anslutning till Inre hamn ligger Stadsträdgården som är en lummig oas. Man har också nära till bad i Mariebergsviken och till Mariebergsskogen som är ett perfekt utflyktsmål. Området är lugnt och skönt utan genomfartstrafik. Centrum och dess fulla utbud är endast fem minuters promenad bort.

Kontakta mäklare eller anmäl ditt intresse för privatvisning!

Mer om mäklarna