Jonstorp, Jonstorp

Gåsvägen 10D

  • 5 rum
  • 124,4 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 8 473 kr/mån

Nybyggt radhus i gavelläge i populära Jonstorp!

Nybyggt radhus i gavelläge i populära Jonstorp!

Välkommen till detta nybyggda radhus i populära Jonstorp som bjuder in till en bekväm och modern livsstil på totalt 124 kvadratmeter fördelat över två plan. Beläget i gavelläge, strålar detta hem av extra rymd och ljus!

Parkering är smidig och bekväm precis utanför huset. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall med klinkergolv och vackert ljusinsläpp från fönsterpartierna. Till höger om hallen finner du ett stort och modernt badrum komplett med badkar samt en praktisk tvättstuga utrustad med både torktumlare och tvättmaskin.

Det stilfulla köket från Ballingslöv är utrustat med toppmoderna vitvaror från Siemens och erbjuder generösa arbetsytor. På bottenvåningen skapas sociala utrymmen genom den öppna planlösningen mellan matplatsen och vardagsrummet. Från vardagsrummet leder altandörren ut till trädäcket och gräsmattan där det finns gott om plats för hela familjen att samlas och njuta av underbara sommarkvällar.

En trappa upp väntar tre sovrum, ett allrum och ett badrum komplett med dusch, vilket erbjuder en praktisk och avskild miljö för de boende och deras gäster.

Detta nybyggda hem präglas av moderna bekvämligheter och stilrena detaljer som gör det möjligt för dig att flytta in direkt!
Med närhet till grönområden, service och bra kommunikationsmöjligheter utgör detta radhus det perfekta valet för dig som söker en harmonisk och bekväm livsstil. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Jonstorp, Jonstorp

Gåsvägen 10D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.