Kärrtorp, Johanneshov

Fyrskeppsvägen 37

Såld
  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

STOR 1:A MED NYRENOVERAT BADRUM INTILL NYTORPS GÄRDE

Välkommen till en mycket charmig och fin 1:a om 40 kvm. Bostaden har en bra planlösning med rymlig hall och gott om förvaring i garderober och stor klädkammare, stort och ljust allrum med plats för både soffa och säng. Köket är fint och smakfullt inrett och har plats för matbord invid fönster. Stilrent badrum i helkaklat utförande som renoverades under 2023. Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd.

Bostaden har ett optimalt läge, placerad alldeles intill grönskande Nytorps gärde och med kort promenad till Kärrtorps centrum. Från bostaden når du smidigt både t-banestationerna Kärrtorp och Blåsut. Därifrån tar man sig sedan snabbt till Södermalm på cirka 10 minuter och centrala Stockholm nås på ungefär 15 minuter.

Nytorps gärde, som du når direkt när du kommer ut från porten, erbjuder gröna ängar, skogsdungar och aktiviteter både vinter-och sommartid. Härifrån har man en naturlig övergång till det omgivande Nackareservatet och dess härliga natur. Här kan ni utforska välskötta motionsslingor, njuta av badsjöar och skidspår som förvandlar vintern till en idyll för skidentusiaster. För golfälskare finns möjlighet att besöka närliggande golfklubbar (GK), och en något längre promenad öppnar upp för avkoppling och rekreation vid Hellasgården.

Mer om mäklarna