Johanneshov

Kärrtorpsvägen 24D

Såld
  • 1 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPFIN 1:A HÖGST UPP I HUSET

-Stor balkong om c:a 12 kvm
-Högst upp i huset
-Generöst ljusinsläpp
-Hög standard och fina materialval
-Byggår 2019/2020
-Nära t-banan som tar en till stan på under 10 min
-Nära natur, grönska och nackareservatet och stadens puls inom räckhåll

Välkomna till denna toppfina lägenhet högst upp i detta moderna hus från 2020. Med en generös balkong på cirka 12 kvadratmeter, ett fantastiskt ljusinsläpp, hög standard och fina materialval, bjuder denna lägenhet in till en bekväm och stilfull livsstil.

Den välplanerade 1:a om 33 välplanerade kvadratmeter erbjuder ett snyggt och funktionellt kök, ett helkaklat badrum och ett stort, luftigt rum som rymmer både säng, soffa, matbord och förvaring. Med en rymlig balkong som vetter mot husets lummiga gård kan du njuta och koppla av i din egen oas.

I Kärrtorp kombineras det bästa av två världar - närheten till stadens puls och samtidigt den avslappnade atmosfären av en småstad. Kärrtorp är en av de förorter som har ett levande centrum med små mysiga butiker, caféer, restauranger, vinbar och t.o.m. egen biograf och teater - Reflexen. Här får du en bekväm vardag.
Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt och smidigt till Södermalm på 8 minuter och till city på endast 15 minuter.

Från bostaden har man närhet till det omgivande Nackareservatet och dess härliga natur. Här kan ni utforska välskötta motionsslingor, njuta av badsjöar och skidspår som förvandlar vintern till en idyll för skidentusiaster. För golfälskare finns möjlighet att besöka närliggande golfklubbar (GK), och en något längre promenad öppnar upp för avkoppling och rekreation vid Hellasgården. Nytorps Gärde som ligger några minuters promenad från bostaden erbjuder bland annat fotbollsplaner, utegym, promenadstråk och utomhusbad. Upplev det bästa av stadsliv och natur i denna fantastiska lägenhet i Kärrtorp.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna