Vistaberg, Huddinge

Vistabergs allé 1C

Såld
  • 4 rum
  • 102,6 kvm
  • Bostadsrätt

Accepterat pris!

Upptäck ert nya hem i hjärtat av det mest eftertraktade och barnvänliga områdena i Huddinge, Vistaberg! Välkommen till denna välplanerade 4:a som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och familjevänlig atmosfär.

Beläget i ett av de mest omtyckta områdena, är denna lägenhet en oas för familjer som söker en trygg och social tillvaro. Med tre rymliga sovrum är det gott om plats för hela familjen att trivas. De sociala ytorna är omsorgsfullt utformade för att passa både umgänge och avkoppling, och den stora terrassen erbjuder en perfekt plats för grillkvällar och soliga eftermiddagar.

Förutom den generösa terrassen erbjuder bostaden också utomhusmiljöer som är idealiska för lek och rekreation. Barnens lekpark finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en plats där barnen kan utforska och leka fritt medan föräldrarna känner sig trygga.

Det bästa av allt är närheten till naturen samt skolor och förskolor. Med grönområden och naturreservat runt hörnet får du en frisk dos av utomhusaktiviteter och äventyr med familjen. Samtidigt är närheten till skolor och förskolor ett stort plus för familjer med små barn, vilket gör vardagslogistiken smidigare än någonsin.

Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta underbara hem.

Mer om mäklarna