Vistaberg, Huddinge

Dianavägen 2L

REDO™
  • 5 rum
  • 80 kvm
  • Parhus

Elegant parhus med en fantastisk takhöjd på 5 meter som ger en känsla av rymd och lyx.

Välkommen till denna enastående bostad, där den imponerande takhöjden, stilfulla materialval och generösa fönster skapar en atmosfär av sofistikerad elegans. Njut av mysiga stunder framför braskaminen som centralt placerad i huset ger en extra touch av bekvämlighet och värme.

Beläget i det fridfulla och familjevänliga området Glömsta, ger detta hem närhet till både badplatser, natursköna områden och skolor ? en perfekt kombination av praktiskt och fridfullt boende.

Terrassen fångar kvällssolen på ett förtjusande sätt och bjuder in till långa middagar och avkopplande stunder med tillräckligt med utrymme för både matupplevelser och avslappnad lounging. Detta hem är en dröm som fortsätter att ge enastående känslor långt efter det första intrycket.

Tomten presenterar en välskött gräsmatta, omgiven av en charmig insynsskyddande Tujahäck som skapar en privat och fridfull miljö.

2 parkeringsplatser för extra bekvämlighet, ingår i avgiften.

För att inte missa chansen till förhandsvisningar, vänligen förhandsanmäl ert intresse ? detta är en möjlighet ni inte vill missa.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vistaberg, Huddinge

Dianavägen 2L

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.