Vistaberg, HUDDINGE

Kvittenvägen 9

REDO™
  • 6 rum
  • 133 kvm
  • Parhus

Utmärkt parhus i toppskick med enastående takterrass

Välkommen till detta extraordinära och väldesignade parhus som är perfekt beläget i barnvänliga och mycket eftertraktade Vistaberg. Här möts ni av en modern arkitektur, smakfulla materialval och en magnifik takterrass på 45 kvadratmeter som bjuder på en oändlig panoramautsikt.

Det här hemmet är omsorgsfullt planerat med generösa och sociala sällskapsytor på entréplanet. På det övre planet finner du fyra mysiga sovrum samt ett allrum som ger hela familjen gott om plats. Med badrum på båda planen och en separat tvättstuga erbjuds en smidig och praktisk vardag.

Utöver den imponerande takterrassen, där solen omfamnar dig från morgon till kväll, finns en rymlig och solig terrass som du når från vardagsrummet. Boendet är strategiskt placerat på en fridfull återvändsgata med minimal insyn och omgivet av frodiga träd som skyddar och skapar en grönskande oas under sommarmånaderna.

Utmärkta kommunikationer från Huddinge C som tar er in till City på endast 16min.

Kort sagt, detta är ett boende som passar er med höga krav på design, planlösning, arkitektur och en familjevänlig miljö. Välkommen hem till en plats där alla dessa element smälter samman till det perfekta drömboendet.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vistaberg, HUDDINGE

Kvittenvägen 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.