Vistaberg, Huddinge

Barrvägen 5b

Såld
  • 5 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Stilrent parhus med utmärkt planlösning, insynsskyddad och solig tomt samt låg avgift!

Varmt välkomna till detta eleganta och smakfulla boende som kommer att förtrolla er från första ögonkastet. Här erbjuds ett hem som inte bara är yteffektivt utan även i väldigt bra skick. Med tre lättmöblerade sovrum, generösa sociala ytor, stilrena badrum och en välskött trädgård som badar i kvällssolen, är detta parhus en boende som överträffar alla förväntningar. De stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden skapar en inbjudande atmosfär som badar i naturligt ljus och en fantastisk rymd.

Förutom allt detta ingår inte mindre än två parkeringsplatser i avgiften, vilket är en bekvämlighet. Beläget på en återvändsgata i den lugna och barnvänliga stadsdelen Vistaberg, har ni naturen som granne och närhet till badplatser, förskolor, skolor, smidig busskommunikation och Huddinge Centrum på bekvämt avstånd.

Här kan ni skapa ert drömhem och en plats för nya minnen. Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva boende på plats. Kontakta mäklaren redan idag för en förhandsvisning eller anmäl er till de öppna visningarna och låt oss guida er genom denna möjlighet till ert nya drömhem!

Mer om mäklarna