Rosenhill/Vistaberg, Huddinge

Midsommarvägen 11

Såld
  • 2 rum
  • 65,8 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig tvårumslägenhet med radhuskänsla

Denna charmiga bostad är en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Du välkomnas direkt av en rymlig hall med utmärkta avhängningsmöjligheter. Vidare upp i bostaden öppnar sig ett ljust och luftigt vardagsrum med en delvis öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för att skapa din egna, skräddarsydda inredning med utrymme för en bekväm soffgrupp och andra möbler. Den här rumslösningen ger dig möjligheten att njuta av öppenhet och rymd. Från vardagsrummet har du också tillgång till bostadens underbara balkong som vetter ut i ett härligt solläge. En plats där du kan njuta av solen under flera timmar och umgås med vänner och familj. Till bostaden hör även en trevlig uteplats med plats soffgrupp och bord.

Sovrummet är rikligt tilltaget i storlek och har tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och all övrig möblering du kan önska. Badrummet, som ligger i anslutning till hallen på ovanplan, är utrustat med en praktisk kombinerad tvättmaskin, torktumlare och badkar, vilket gör det idealiskt för ditt vardagliga behov.

Detta hem har ett utmärkt läge med Huddinge centrum inom bekvämt promenadavstånd på cirka 20-25 minuter. För de som föredrar kollektivtrafik finns det bekväma bussförbindelser precis utanför huset. Huddinge centrum erbjuder ett brett utbud av service, restauranger och p-tåg som smidigt tar dig till Stockholm centrum på endast cirka 16 minuter. I närområdet finns flera förskolor och skolor, vilket gör det till en utmärkt plats för familjer med barn.

Denna bostad är belägen i Vistaberg, ett område som rymmer en blandning av villor, parhus, radhus och flerbostadshus med ägande- eller bostadsrätt längs vägar och alléer. Vistaberg har gångavstånd till skolor, dagis och utmärkta busskommunikationer, vilket ger området en bekväm och tillgänglig känsla.

Det är en barnvänlig och naturnära plats med närhet till en ridskola, hästhagar och grönbetande får på ängarna under sommartiden. För de aktiva erbjuder området både utegym och löpspår. Gömmarens naturreservat, med badsjön Gömmaren, är ett mycket populärt rekreationsområde som ger möjlighet till avkoppling och utomhusaktiviteter. Dessutom når du Källbrinks IP, Nordic Wellnes och Huddinge Centrum med lagom cykelavstånd från bostaden.

Sammanfattningsvis är detta hemmet en fristad nära både stadskommunikationer och naturens skönhet. Det erbjuder en högkvalitativ livsstil med en bekväm layout, närhet till alla nödvändigheter och möjligheter för en aktiv och harmonisk tillvaro. Det här är hemmet där du kan trivas och skapa många minnesvärda stunder.

Mer om mäklarna