Myrängen, Huddinge

Björnspinnarvägen 145

Såld
  • 6 rum
  • 149,9 kvm
  • Radhus

Populärt och elegant radhus med möjlighet till lönsam uthyrning!

Välkommen till detta förtjusande och välskötta radhus, beläget i ett eftertraktat och barnvänligt område. Detta ljusa och charmiga bostadshus erbjuder inte bara en bekväm bostad för den växande familjen utan också en fantastisk möjlighet till uthyrning genom en separat lägenhet med egen ingång.

Den stora delen av radhuset har genomgått en stilren renovering och erbjuder ett modernt kök, två helkaklade badrum, ett mysigt vardagsrum med tillgång till en solig balkong samt tre väl tilltagna sovrum. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling för hela familjen.

Uthyrningsdelen utgör en perfekt extra inkomstkälla och består av ett vardagsrum, kök, badrum och sovrum. Den separata ingången ger hyresgästerna en egen privat sfär samtidigt som de kan dra nytta av den gemensamma trivseln.

Området är känt för sin popularitet och barnvänlighet, med närhet till lekplatser, skolor och bekväma kommunikationer. Dessutom ligger naturen inom bekvämt räckhåll, vilket ger möjlighet till avkopplande promenader eller friluftsaktiviteter.

Sammanfattningsvis är detta ett hem där trivsel och flexibilitet möts. Ett unikt tillfälle att äga en pärla med både charm och potential. Kom och upplev atmosfären själv - detta är verkligen ett boende som bör ses!

Mer om mäklarna