Kästa, Huddinge

Laggkärlsvägen 32B

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt parhus längst in på återvändsgata!

Nu ges möjligheten att förvärva livskvalité i form av Laggkärlsvägen 32B. Här bor man i ett charmigt bostadsrättsparhus mitt i Villa-idyllen. Till bostaden hör en väl tilltagen altan som löper runt husknuten och förbinder fram och baksida vilket ger möjligheten att följa solens alla i timmar. Förutom gott om rum för att duka upp för bjudning finns ett luxuöst spa-bad samt plats för planteringslådor och 2st förråd (1 varmförråd & 1 kallförråd). Väl innanför ytterdörren möts ni av en slående takhöjd och magiskt ljusinsläpp. På entréplan inryms här:
Sovrum, kök och vardagsrum samt ett totalrenoverat badrum från 2021. Utöver det finns här ett mysigt loftplan som kan nyttjas som ett ytterligare sovrum, med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring.

Denna bostad tillhör en stabil bostadsrättsförening som huseras av 14 enheter i bostadsrättsparhus beläget i ett populärt villakvarter. Från bostaden är det alltid nära till skola och förskola. Service och pendeltågsförbindelse nås enklast vid Flemingsberg. Områdena kring Kästa erbjuder ett brett utbud av natur- och strövområden samt badplatser och skidbacke.

Sammanfattningsvis har ni här ett ytterst trivsamt boende med hög livskvalité i ett familjevänligt område!
Välkommen hem.

Mer om mäklarna