Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge

Vikingavägen 5, 4tr

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med inglasad balkong i söderläge!

Detta är en förtjusande trea på fjärde våningen i port 5 med en utmärkt planlösning och total avsaknad av insyn. Här finns allt du behöver för en bekväm och funktionell vardag. Vardagsrummet är stort och ljust med gott om plats för både en bekväm sällskapsdel med tillhörande tv-möblemang och en större matplats. Detta blir snabbt hjärtat i ditt hem, där du kan umgås med familj och vänner. Köket är fint med vita ljusa fronter och stilren köksbänk. Här finns det plats för ett matbord intill stort fönsterparti. Via köket nås den inglasade balkongen i söderläge. Här kan du njuta av solen året runt och utnyttja utrymmet som ett extra rum. Perfekt för avkoppling eller för att odla dina växter och blommor. Badrummet är stambytt (2010) och är dessutom redo för att installera en tvättmaskin. Två rymliga sovrum erbjuder utrymme för dubbelsäng. Bra avhängningsmöjligheter i flera inbyggda garderober. Här finns även möjligheter att organisera ditt boende enligt dina önskemål, till exempel som ett gästrum eller arbetsrum. Entrén är välkomnande och erbjuder gott om plats för att hänga av dig jackor och skor. Du kommer känna dig direkt hemma när du stiger in i denna lägenhet.

Bostaden erbjuder fint ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck.

Här är man boende i Brf kvarnberget som sedan länge är förknippad med en stabil och god ekonomi för sina medlemmar (https://www.hsb.se/sodertorn/brf/kvarnberget/). I månadsavgiften på 4 244kr ingår värme, vatten, internet & kabel-TV. Här har man även nyttjanderätt till ett separat förråd samt till föreningens gemensamma utrymmen.

På bara någon minut når man Kvarnbergsplan med en större busshållplats (härifrån kan man ta buss 710, 744, 742 och 705), ICA kvarnen, skönhets-/frisersalong och pizzeria. Det är också gångavstånd till Huddinge centrum som har ett stort utbud av affärer, restauranger, banker, kafeér, sportbarer, busstation och pendeltågsstation.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna