Huddinge centrum, Huddinge

Förrådsvägen 22

Såld
  • 1 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna lägenhet om ett rum och kök av nyproduktionskvalitet!

Välkommen till Huddinge centrum och denna nyligen producerade etta där det märks att man lagt ner mycket tid på detaljerna!

Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. På Förrådsvägen 22 finner nu denna ytterst välplanerade 1:a med generös balkong. Bostaden disponeras som följande:

Stor och rymlig hall med nyrenoverat badrum i direkt anslutning. I badrummet har man valt att ersätta den ursprungliga interiören med mer exklusiva klinkerplattor i vacker grå ton, vidare finns här följande utrustning: wc, duschplats samt en kombinationsmaskin. Lite längre in finner ni ett praktiskt kök med matplats och all önskvärd utrustning såsom diskmaskin, integrerade ugn och mikrougn, induktionshäll samt kyl och frys. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som har renoverats till fördel för en mycket optimerad planlösning. Golvet har här höjts upp för att ge rum åt en utdragbar säng samt förvaring. Detta innebär att ni får en utmärkt vardagsrumsyta med plats för soffa och tv-möbel men på samma gång en sängplats som annars upptar värdefulla kvadratmeter. Utöver detta finns här en mysig balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård.

Bostaden tillhör förening Moroten i Sjödalen från 2017. Här bor man på kort gångavstånd från Huddinge centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer samt utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av buss och pendeltåg.

Sammanfattningsvis är detta en 1:a utöver det vanliga till följd av smarta och smakfulla renoveringar. Dessutom med ett centralt läge i en populär, nyproducerad förening - Bör upplevas på plats, varmt välkomna på visning.

Mer om mäklarna