Huddinge - centralt, Huddinge

Sjödalsvägen 15

Såld
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus, optimalt planerad och stilren lägenhet om 46 kvadratmeter i centrala Huddinge

Nu har jag den stora äran att få presentera en av Huddinge mest attraktiva bostäder på populär Sjödalsvägen 15 med närhet till det mesta.
Här erbjuds en välplanerad och stilren lägenhet där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, underbar balkong ut mot lugna och harmoniska Edsvägen som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor med plats för mindre soffgrupp och ett bord.

I hjärtat av Centrala Huddinge bor du mycket centralt, attraktivt och trevligt med närhet till bland annat butiker, restauranger, bra kommunikationer, joggingspår och matbutik. Huddinge centrum ligger ett stenkast från lägenheten, natur och badplatser en cykeltur bort och Stockholm city ligger några pendeltågsstationer från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Varmt välkommen till Sjödalsvägen 15!

Mer om mäklarna