Huddinge C - Solgård, Huddinge

Hedenhösvägen 14

REDO™
  • 3,5 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 6 206 kr/mån

Ljus och Livlig Lägenhet med Solig Uteplats i Populärt Brf. Fornborg 1

Upptäck den perfekta trean på Hedenhösvägen - ett äkta pärla som äntligen är tillgänglig för dig som söker det bästa av två världar. Denna 88,5 kvadratmeter stora bostad kombinerar generöst utrymme, smart förvaring och en harmonisk planlösning.

Boendet imponerar med två väl tilltagna sovrum och ett vardagsrum med kök i en halvöppen planlösning. Här kan du enkelt väva samman vardagslivet och sociala stunder i en atmosfär av lätthet och bekvämlighet.

Den sydostligt belägna uteplatsen med sitt underbara läge bjuder in till soliga stunder och grönskande utsikt. Det är en plats där du kan njuta av lugnet och samtidigt ha naturen som granne.

Bo mitt i radhusidyllen med kort promenadavstånd till förtrollande naturreservat och samtidigt ha närhet till Huddinge C, skolor och framför allt förskolor. Det är den perfekta kombinationen av det natursköna och det centrumnära.

Här erbjuds inte bara en bostad, utan en livsstil där bekvämlighet möter charm. Upptäck möjligheten att bo på Hedenhösvägen och skapa ditt egna paradis mitt i Solgårds hjärta. En trea som inte bara är ett hem, utan en plats där ditt dagliga liv blir en skön och harmonisk upplevelse. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende ? välkommen till ditt framtida hem på Hedenhösvägen!

Närområdet är en oas av möjligheter:

Fantastiska naturreservat med underbara promenad- och motionsstråk ger en avkopplande tillflyktsort.
Huddinge centrum ligger inom bekvämt avstånd, ca 12-15 minuters promenad eller 5 minuter med cykel eller bil. Här finns pendeltåg och bussar för smidig kommunikation.
Storängshallen, endast 4-5 minuter med bil, är hem för många olika föreningar och aktiviteter.
Flemingsbergs handelsområde, ca 5-6 minuter med bil, erbjuder allt från ICA Maxi till sporthallar och rättsväsendet.
Närheten till Karolinska sjukhuset gör det enkelt att nå på under 10 minuter med bil eller kollektivtrafik via Huddinge centrum.
Förskolan Guldfisken, skolor som Polishögskolan, Engelska skolan, Södertörns friskola, och Södertörns högskola, samt närhet till återvinningscentralen i Flemingsberg, gör detta till ett område som passar en mångfald av livsstilar.

Denna lägenhet är inte bara en plats att bo på, det är ett hem där livet flödar och bekvämligheten är en del av vardagen. Missa inte chansen att se detta fantastiska boende - det är ett hem att trivas i!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huddinge C - Solgård, Huddinge

Hedenhösvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.