Högmora, HUDDINGE

Skogskärrsvägen 10A

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Högklassigt Ateljéhus

Nu finns möjlighet att förvärva ett av få ateljéhus i Högmora - Södra Terrassen som uppförts av välrenommerade Innovation Properties i samarbete med den välkända hustillverkaren Borohus.

Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en lägenhet i ett flerfamiljshus i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 42 utmärkt disponerade kvadratmeter, uteplats på såväl fram- som baksida samt egen parkeringsplats. På tomten finns plats för ytterligare en bil, vidare bjuds det på gräsyta samt ett varmbonat förråd i generös storlek.
Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval.

Entréplanet bjuder på sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och matplats samt härligt ljusinsläpp från stort fönster. Infällda spotlights är genomgående för hela planet.
Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit. Maskinparken är fullutrustad och är från Siemens.
Entrén har avhängningsmöjligheter men också tvättmöjlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilken är dold bakom skjutdörrarna för att bibehålla det sobra, moderna intrycket.
Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla.

Via trappan i köket når du det ljusa övre planet i full takhöjd. Här erbjuds två rum varav vardagsrummet har generöst, genomgående ljusinsläpp med utgång via skjutpartier till den privata uteplatsen på baksidan. Här ges möjlighet till flera möbleringsalternativ med solen vaktandes långt in på eftermiddagen.
Sovrummet är tillräckligt stort för dubbelsäng och har dessutom tre garderober samt stort fönster mot framsidan.

Ett ombonat och samtidigt slitstarkt boende som man längtar hem till.

Mer om mäklarna