Högmora, HUDDINGE

Skogskärrsvägen 12F

Såld
  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Bostadsrätt

Högklassigt parhus i två plan

Nu finns möjlighet att förvärva en premiumbostad i Högmora - Södra Terrassen som uppförts av välrenommerade Innovation Properties i samarbete med den välkända hustillverkaren Borohus.

Bostaden genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de antracitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Huset är om 133 kvm i två plan och har tillhörande tomt med nyttjande rätt, två parkeringsplatser samt isolerat förråd i extern byggnad.

Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, beige ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit. Vidare finns vardagsrum med öppen planlösning mot både kök och matplats. Utgång till den vidbyggda altanen nås från vardagsrummet. Nuvarande ägare har förlängt altanen för att fånga upp flera soltimmar, dessutom finns ytterligare en uteplats som nås från köket.

Den privata delen av bostaden finns en trappa upp består av tre bra sovrum med gott om garderober. Detta plan erbjuder även ett luftigt allrum med öppet till nock.
Badrummen är stilfullt utförda och är belägna på vardera plan. På entréplan finns husets tvättstuga och har goda arbets- och förvaringsytor.

Ett ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna