Högmora, Huddinge

Skogskärrsvägen 12D

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Högklassigt parhus i ett plan

Nu finns det åter igen möjlighet att förvärva en premiumbostad i projekt "Södra Terrassen" i natursköna Högmora som uppförts av omtyckta Innovation Properties i samarbete med solida hustillverkaren Borohus.

Bostaden genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de antracitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusets entré har ett fint fönsterparti bredvid dörren och gediget entrétak i samma grafitgrå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Interiört är köket från svenska Marbodal och ger en modern känsla med sin svarta kulör tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit. Vidare finns vardagsrum med högt till nock med öppen planlösning mot både kök och matplats. Utgång till den rymliga trädäckade altanen och trädgården nås från från både vardagsrum och kök som erbjuder ett perfekt solläge.

Den privata delen av bostaden består även av två rymliga sovrum varav det ena har tre garderober medans det andra har en platsbyggd våningssäng med tillhörande smart förvaring.

Badrummet är stilfullt utfört och kombineras med tvättdel.

Hallen är generös med gott om förvaringsutrymme och öppnar upp mot de fina spröjsade fönsterpartierna i vardagsrummet.

Sammanfattningsvis är detta ett hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna