Högmora, Huddinge

Högmora ringväg 9D

Såld
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Bostadsrätt

- Påkostat och elegant parhus med skogen som närmaste granne! -

* PÅKOSTAT * VILLAKÄNSLA * TERRASS I SYDVÄST * VÄLPLANERAT * VATTENBUREN VÄRME I BÅDA PLANEN *

Varmt välkomna till Högmora Ringväg 9D, där detta enastående hem har skapats med omsorg och uppmärksamhet på varje detalj. När du kliver in i detta hus möts du av en välkomnande och social entrévåning, vars ljusa trägolv och generösa fönsterpartier fyller rummet med en underbar naturlig ljusstyrka. Inte nog med det så ligger huset mittemot ett stort skogsparti som inte kommer att vidröras.

Det stilrena köket är ett mästerverk i sig självt, med sina ljusgråa köksluckor och en bänkskiva av granit. Här blir matlagningen till en konstform, och köket blir hjärtat av detta hem.

Praktiska detaljer som det helkaklade och eleganta badrummet med tvättmöjligheter visar att inget har lämnats åt slumpen när det kommer till funktionalitet och design.

Utöver detta finner ni även ett stort rum som går att använda som sovrum, kontor, klädkammare eller göra en stor walk in closet.

När du tar dig till den övre våningen väntar ett rymligt allrum som är perfekt för mysiga tv-kvällar och avkoppling. Badrummet på denna våning är generöst utformat och erbjuder både dusch och badkar - en oas för avslappning. Här finns också tre rymliga sovrum, varav två av dom passa alldeles utmärkt för dom små. Det stora sovrummet och rikligt med ljusinsläpp i form av fönster i två olika väderstreck. Gott om förvaring finns dessutom att tillgå i den stora öppna garderoben.

Utvändigt möts ni av en stor terrass som får solen att lysa hela dagen och in i kvällen. Denna terrass går smidigt över till en härlig naturmiljö. Viktigt att ha med sig är att tomten har nyttjanderätt som sträcker sig över bergsknallen och en bit bort där det finns en gräsyta att tillgå.

Detta hem är beläget i det natursköna området Högmora, där du har gångavstånd till naturreservatet och den vackra sjön Magelungen. Dessutom finns det en förskola i närheten av bostaden, vilket är en fantastisk fördel för familjer. Bussanslutningar längs Ågestavägen tar dig snabbt och smidigt till både Farsta och Huddinge på cirka 15 minuter, vilket gör pendlingen till arbete och skola mycket bekväm.

Sammanfattningsvis är detta hemmet skapat för den kräsna köparen, och det lämnar inget övrigt att önska. Dessutom ingår två parkeringsplatser precis utanför bostaden för att göra din vardag ännu enklare.

Välkommen hem till Högmora Ringväg 9D, där ditt drömhem väntar på dig!

Mer om mäklarna