Högmora, Huddinge

Tallmyrvägen 20

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Minivilla med ett högt läge i området

Nu säljs det sista Ateljéhuset i Högmora - Östra Terrassen.
Se situationskartan (Lgh10) i bildflödet för att få en uppfattning om läget i området.

Bostaden utgör ett perfekt alternativ till den som vill bo i ett funktionellt hem samtidigt som huskänslan gör sig väl påmind.
Här erbjuds betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en lägenhet i ett flerfamiljshus i liknande storlek. Huset har 50 utmärkt disponerade kvadratmeter, uteplats på baksidan i ett perfekt solläge, angränsande mot allmänning samt egen parkeringsplats i direkt anslutning till entrén.

Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval samt stora fönster som medför rikliga ljusinsläpp.

Entréplanet bjuder på sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och matplats samt härligt ljusinsläpp från stort fönster. Infällda spotlights i anslutning till köket.
Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit. Maskinparken är fullutrustad och är från Siemens.
Entrén har avhängningsmöjligheter samt plats för förvaring bakom skjutdörrar.
Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Här inryms även kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Via trappan når du det ljusa övre planet i full takhöjd. Här erbjuds två rum varav vardagsrummet har generöst, genomgående ljusinsläpp med utgång via skjutparti till den privata uteplatsen på baksidan. Här ges möjlighet till flera möbleringsalternativ med solen vaktandes från förmiddag till sen kväll.
Sovrummet är tillräckligt stort för dubbelsäng och har dessutom två garderober samt stort fönster mot framsidan.

Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna