Högmora, Huddinge

Pantografvägen 10B

Såld
  • 5 rum
  • 143 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk parhus med naturreservatet som närmaste granne!

Välkommen till detta enastående hem på 143 kvm med en mysig tomt och en trevlig altan som går runt husknuten. Beläget på en lugn återvändsgata i ett utmärkt läge där naturen är din närmsta granne. Detta nybyggda hus från 2019 imponerar med påkostade materialval och hög standard, och det är fördelaktigt fördelat över två plan. Skogsområdet bakom huset är ett naturreservat vilket ger en ypperlig möjlighet att plocka svamp eller varför inte ta en skogspromenad med hunden.

Huset är genomstrålat av ljus och har en välplanerad layout med stora fönsterpartier och en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Den härliga tomten är ett grönt paradis med skogen som närmaste granne. Den utbyggd altan erbjuder in till avkopplande stunder i ett perfekt solläge. På entréplanet finner du ett stort badrum med dusch och en egen tvättstuga för extra bekvämlighet. På övervåningen väntar tre rymliga sovrum av god storlek, ett allrum med plats för soffa och mediabänk, ett badrum och gott om förvaringsutrymme. Ett extra förråd om cirka 7-8 kvm finns utomhus för att rymma dina extraprylar.

Detta underbara hem är beläget i natursköna Högmora, där charmig lantidyll möter modern villastad. Här omges du av grönska och harmoni, och det unika bostadsområdet är omgivet av naturen. Barnen har gott om lekkamrater i grannhusen, och sjöarna Magelungen och Trehörningen erbjuder möjligheter till klippbad och sköna promenader. Vintertid kan du njuta av skidspår i Orlångens naturreservat.

I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår på vintern. I Stuvsta finns flera förskolor och skolor upp till årskurs 9. Högmora förskola ligger endast 800 meter bort. Snättringe och Huddinge erbjuder också grundskolor och gymnasium. För en smidig pendling finns buss 742 från Ågestavägen, som tar dig till anslutande pendeltåg eller tunnelbana i Huddinge C eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 8-9 minuter.

Detta hem är inte bara en bostad utan en möjlighet att uppleva en harmonisk livsstil i en fantastisk miljö. Välkommen att upptäcka detta fantastiska hus på plats!

Mer om mäklarna