Högmora, Huddinge

Södervägen 51

  • 1,5 rum
  • 25 + 17 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 575 000 kr
Månadsavgift: 2 430 kr/mån

Större studiohus i modern tappning

Nu säljs de återstående studiohusen i Östra Terrassen. De har uppförts enligt de nya byggreglerna vilket medför mer yta på bägge planen med bättre funktion och lättare att möblera.
Bostäderna presenteras färdigställda med tillhörande altan, gräsyta samt p-plats och kan tillträdas med kort varsel för den som önskar.
Passa på att välja ditt favoritläge, se situationskarta i bildflödet, kvarvarande bostäder 24, 38 och 41.

Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 42 utmärkt disponerade kvadratmeter (25 kvm boyta + 17 kvm loft), privat uteplats samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval.

Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån nås även den trädäckade privata uteplatsen.
Entrén har avhängningsmöjligheter samt gott om inbyggda garderober.

Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit med en fullutrustad maskinpark från Siemens.

Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Här inryms även kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen där trappavsatsens förlängning har ståhöjd för att skapa en mer praktisk och funktionell yta som dessutom har måttanpassat förvaringssystem. Resterande del av loftet ger plats för dubbelsäng. Förutom dubbla fönster ger glasräcket ytterligare ljusinsläpp från panoramafönstren. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring.

Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Högmora, Huddinge

Södervägen 51

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.