Högmora, Huddinge

Högmoravägen 45D

Såld
  • 1,5 rum
  • 20 kvm
  • Bostadsrätt

Endast ett hus kvar i projektet Vyn, först till kvarn!

I det här projektet, Vyn, har det uppförts sex studiohus varav fem redan är sålda. Nu är endast nr 18 kvar, se bifogad situationskarta.
Dessutom är nr 27 till salu i projektet Södra Terrassen som ligger endast några hundra meter därifrån, se även här bifogad situationskarta.
Husen kan skilja sig gällande materialval och kan vara spegelvända utifrån bifogad planritning. Även månadsavgiften skiljer sig något mellan projekten.

Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 33 utmärkt disponerade kvadratmeter (20 kvm boyta + 13 kvm loft), privat uteplats samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval.

Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Fönstren har även ett skjutdörrsparti mot den trädäckade privata uteplatsen, vilket ger möjlighet att öppna upp och förstärka utomhuskänslan.

Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit och vitvarorna är från Siemens. Här finns också tvättmöjlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilken är dold bakom en lucka för att bibehålla det sobra, moderna intrycket.

Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla.

Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen med 1,25 meter i takhöjd. Här finns plats för dubbelsäng och måttanpassat förvaringssystem finns redan monterat. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring.

Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna