Högmora, Huddinge

Skogskärrsvägen 2D

Såld
  • 3 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastiskt parhus i toppskick med stor och solig tomt med privat läge

Stig in i ert drömboende, där Huddinges absolut bästa 3-rummare väntar på att välkomna er. Det här parhuset är enastående och stilrent, beläget med ett utmärkt gavelläge som bjuder in till trevlig samvaro, både inomhus och utomhus.

Utvändigt möts ni av en av Högmoras mest eftertraktade tomter när det kommer till parhus. Den stora trädgården badar i solsken och erbjuder gott om plats för lek, avkoppling och trädgårdsfest. Här har ni vackra planteringar, avskildhet och skogen som er närmaste granne. Med terrasser på både entrésidan och baksidan som sträcker sig runt husets gavelsida, finns här gott om utrymme för middagar i det fria, loungemöblering och naturligtvis grillkvällar. Det blir helt enkelt inte bättre än så här!

Stig in i detta smakfulla hem och upptäck de genomgående stilrena materialvalen. Kök och vardagsrum i en öppen, social och inbjudande planlösning med generös takhöjd. Här finns två bra sovrum, en praktisk klädkammare och ett badrum som har allt ni behöver. Alla dessa välutnyttjade kvadratmeter utgör perfekt harmoni.

Hela bostaden genomsyras av en social atmosfär som är både lättmöblerad och inbjudande. Dessutom finns ett externt förråd som ger extra förvaringsmöjligheter.

Förutom detta får ni en egen parkeringsplats med laddstolpe, som gör er vardag ännu mer bekväm.

Här i populära och lugna Högmora finner ni en charmig blandning av villor och parhus, omgiven av grönskande natur som börjar precis utanför din dörr. Kommunikationer med bekväma bussförbindelser till Huddinge C, Stuvsta och Farsta.

Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. Det är en plats där ni kan skapa minnen, koppla av och trivas. Missa inte chansen att kalla detta för ert hem. Kontakta ansvarig mäklare redan idag och boka in en förhandsvisning för att uppleva allt detta i verkligheten.

Mer om mäklarna