Glömsta, Huddinge

Sankt Eriksvägen 9M

REDO™
  • 4 rum
  • 132 kvm
  • Parhus

Stilrent, smakfullt parhus med generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp

Stig in i ett paradis av modern elegans och bekvämlighet! Detta exklusiva parhus bjuder in er till en livsstil av lyx och avkoppling, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en perfekt harmoni mellan komfort och stil.

På det övre planet möts ni av sociala och öppna ytor som strålar av ljus och rymd, tack vare den generösa takhöjden och de stora fönstren som släpper in naturligt ljus i överflöd. Här är det lätt att umgås med vänner och familj i en atmosfär av avslappnad elegans. Den smakfulla inredningen och den stilrena designen ger en känsla av tidlös exklusivitet med bl.a. infällda högtalare i taket som är kopplade till Sonos.
Med tre väl tilltagna sovrum är det gott om plats för hela familjen att trivas. Huvudsovrummet är en oas av lyx med sin egen walk-in-closet och ett tillhörande badrum som är en fristad för avkoppling och välbefinnande. Här kan ni njuta av lugnet och stillheten efter en lång dag. Den separata tvättstugan ger en praktisk bekvämlighet som gör vardagen lättare för hela familjen.
Med två badrum och en gäst-wc samt separat tvättstuga, samtliga smakfulla med hotell-känsla, finns det gott om bekvämligheter för hela familjen.

Utvändigt erbjuds en stor terrass med pergola och de mindre plana gräsytorna erbjuder gott om utrymme för grönskande planteringar, utomhusaktiviteter och avkoppling under varma sommardagar med sol från morgon till kväll. Även husets framsida erbjuder sociala ytor med plats för lounge-möbler där ni kan njuta av kvällssolen.

Beläget på en lugn gata, omgivet av naturens skönhet, är detta hem en fristad från stadens stress och jäkt. Med närhet till naturreservat, badplatser och grönområden är det enkelt att njuta av utomhusaktiviteter och härliga promenader i naturen. Samtidigt finns det gott om skolor och förskolor i närheten, vilket gör det till en perfekt plats för familjer med barn.

Parkeringen i anslutning till huset gör vardagslivet smidigt och bekvämt, och med en laddstolpe är det enkelt att ladda din elbil utan krångel.

Här är det lätt att trivas och skapa minnen som varar livet ut.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem som erbjuder den perfekta balansen mellan stil, komfort och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Glömsta, Huddinge

Sankt Eriksvägen 9M

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.