Glömsta, Huddinge

Klimatvägen 10A

Såld
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Parhus

Parhus i ett barnvänligt område

Med ett mycket eftertraktat läge i gränslandet mellan Glömsta och Vistaberg finns detta trevliga parhus med uppskattad planlösning, stilrena materialval, modern arkitektur som inte gör avkall på funktionen.
Dessutom är läget optimalt för barnfamiljen med ett skyddat läge från biltrafik på återvändsgata samt kort gångavstånd till barnomsorg.

Entréplanet erbjuder välkomnande entré som ger ett mycket trevligt första intryck. På väg in mot vardagsrummet passeras öppningen mot övervåningen, som med sin dubbla takhöjd skapar en luftig och öppen känsla. Väl inne i vardagsrummet möts man av en öppen planlösning med stora fönsterpartier och köket centralt placerat. Här ges möjlighet att socialisera med det stora sällskapet samt att ta sig ut till baksida och trädgård.
Vidare finns fullutrustad tvättstuga samt ett helkaklat badrum.

En våning upp erbjuds fyra bra sovrum med gott om garderober. Ljusinsläppen är generösa och väl genomtänkta. För den som önskar går det att skapa ett allrum på bekostnad av ett sovrum. Avslutningsvis har även detta plan ett helkaklat badrum.

Ett ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna