Centrala Stuvsta, Huddinge

Yrkesvägen 3b

REDO™
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Magiskt 3,5 rums lägenhet i populära brf Målaren!

Välkommen till din framtida bostad - en underbar lägenhet som kombinerar bekvämlighet, generöst utrymme och en oslagbar uteplats i absolut bästa solläge. Detta hem är strategiskt beläget på två våningar, vilket skapar en känsla av eget hus samtidigt som du njuter av fördelarna med att bo i en lägenhet.

Det övre planet:
På det övre planet välkomnas du av inte ett, utan två rymliga sovrum. Här erbjuds gott om plats för sängar och förvaringsmöbler, med ena sovrummet komplett med en stilfull klädkammare. Köket är fullutrustat med rikligt med förvaringsutrymme och en generös matplats. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter.

Nedre planet:
Den verkliga pärlan i denna bostad är uteplatsen som nås via allrummet. En magnifik utsikt över gården och ett soligt söderläge gör detta till den perfekta platsen för morgonkaffe eller avslappnade kvällar. Det generösa vardagsrummet har gott om plats för större soffor och TV-möblemang.

Stil och Atmosfär:
Denna lägenhet är smakfullt inredd med ljusa och eleganta materialval, skapar en ljus och luftig atmosfär genom generöst ljusinsläpp.

Föreningens Fördelar:
Belägen i en välskött förening med låg belåningsgrad på 5054 kr/kvm. Föreningen erbjuder en trevlig innergård med grillplats, lekplats och odlingslotter för sina medlemmar. Parkering finns att hyra separat via föreningen.

Läge och Närområde:
Inom gångavstånd till Stuvsta Centrum och cirka 10 minuter till buss- och tågförbindelser. Pendeltågen går regelbundet mot både Stockholms Central och Södertälje, med en restid på 13 minuter till Stockholms central. Stuvsta Centrum erbjuder all daglig service, inklusive ICA-butik, apotek, vårdcentral och flera butiker. Skolor och dagis finns även i närheten.

Vid Intresse:
För mer information och visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Rasmus Dahlberg Karlsson.

Detta är ditt tillfälle att uppleva ett hem där komfort, rymd och utsikt smälter samman på ett underbart sätt. Välkommen till ditt nya boende!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Stuvsta, Huddinge

Yrkesvägen 3b

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.