Centrala Stuvsta, Huddinge

Häradsvägen 35F

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 2:a med perfekt läge i Brf Idrotten!

Välkomna till denna välplanerade 2-rumslägenhet som nu är tillgänglig i det eftertraktade området Brf Idrotten. Bo och njut av det insynsskyddade läget! Den smart designade planlösningen inkluderar ett separat sovrum, vardagsrum med tillgång till en solig balkong, ett stilrent renoverat badrum, en rymlig hall med utmärkta avhängningsmöjligheter och ett stort kök med gott om plats för en matplats. Hela bostaden präglas av enhetliga och stilfulla ytskikt som ger en genomgående elegant atmosfär.

Brf Idrotten, med sina 51 lägenheter, erbjuder en trivsam gemenskap och har generöst med parkeringsplatser. Längs Häradsvägen hittar du busshållplatsen Källvägen, vilket ger smidiga kommunikationsmöjligheter med buss 710 och 703. Inom bekvämt promenadavstånd når du Stuvsta station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på endast cirka 15 minuter. Stuvsta centrum erbjuder dessutom bekvämligheter som matbutik, restauranger och andra servicefaciliteter. Med bil tar du dig enkelt och snabbt till Kungens Kurva, ett av Europas största handelsområden, på endast ca 10 minuter.

Det här är en unik chans att förvärva en bostad som inte bara erbjuder bekvämlighet och stil utan också en livsstil i en trivsam och välskött förening. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller boka en visning och upptäck ditt nya drömhem!

Mer om mäklarna