Centrala Stuvsta, Huddinge

Vågsättravägen 14D

Såld
  • 4 rum
  • 119 kvm
  • Bostadsrätt

Unik våning med lyxig design mitt i Segersminne!

Denna exklusiva bostad på Vågsättravägen 14D är en pärla mitt i hjärtat av Segersminne, erbjudandes en kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med en yta om 119 kvadratmeter, har denna renoverade bostad trevliga och påkostade detaljer som garanterar en hög standard för boendet.

Ett av de främsta attributen är det väl tilltagna vardagsrummet som öppnar upp mot det moderna köket, skapat för att främja samvaro och gemenskap. Badrummet är elegant inrett med carraramarmor, vilket förhöjer känslan av lyx och exklusivitet.

Den gemensamma trädäckade uteplatsen och den gröna gräsmattan utanför bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar under sommarmånaderna.

Det bekväma läget gör livet här enkelt och effektivt. Med fyra minuters promenad finner ni Stuvsta Centrum, där pendeltåget tar dig till city på bara 13 minuter, är denna bostad perfekt för den som uppskattar närheten till stadspulsen utan att kompromissa med lugnet i villakvarteren.

Förutom den oslagbara placeringen nära kommunikationer och service, är området också idealiskt för familjer med barn, tack vare närheten till förskolor, grundskolor och gymnasium.

Med en attraktiv avgift som inkluderar värme, vatten, hushållsström, sophämtning, garageplats och parkeringsplats, är detta ett tillfälle du inte vill missa att få ta del av en unik bostadsupplevelse med enastående valuta för pengarna. Välkommen till Vågsättravägen 14D - din nya drömbostad väntar på dig!

Mer om mäklarna